Hovenier Rabbers geeft vorm aan groen

facebook linkedin   instagram

meer informatie? Bel 06-55751053
Neem contact op

Aanleg van een tuinterras

Of u nu een nieuwe tuin gaat aanleggen of een bestaande tuin gaat herinrichten, de bestrating is altijd een belangrijk onderdeel in uw tuin. Als u ons dat laat doen, dan denken wij vooraf met u mee, welke gedeelte van de tuin is het meest geschikt voor het terras en wanneer zit u wel en niet in de zon.  

    

Ontwerpen van een terras

Het lijkt misschien eenvoudig om een terras in uw tuin te leggen, maar soms is het heel belangrijk om daar vooraf een plan van te maken, even uit te tekenen op schaal en zo zie je direct hoe het eruit gaat zien. Bij Rabbers Hoveniers kunnen wij dat heel goed, in 3D maken wij een ontwerp van uw tuin met terras.

Daarbij houden wij rekekening met:

Aanleggen van het terras

Wanneer wij het terras gaan aanleggen, dan doen wij dat dus vanuit het plan en ontwerp. Wij beschikken over alle specialiteiten die nodig zijn en ook het benodigde materiaal. Daarbij houden wij dus rekening met:

 

Rabbers Hoveniers ook voor uw bestrating en tuinterras

Wilt u dus vooraf een plan met ontwerp, neem dan met ons contact op, wij doen het met veel plezietr en kunnen u ook de vele projecten bij anderen laten zien, of neem eens een kijkje op onze impressie pagina.