Hovenier Rabbers geeft vorm aan groen

meer informatie? Bel 06-55751053
Neem contact op

Tuinoverkapping, blokhut en

Tuinhuisjes

Zou u uw tuin graag een nieuw uiterlijk willen geven door middel van tuinoverkapping of houtbouw? Dan bent u bij Rabbers Hoveniers aan het juiste adres! Wij kunnen uw tuin net die extra uitstraling geven door het plaatsen van een op maat gemaakte serre, veranda, schuur of tuinhuis. Wij kunnen alles voor u regelen wat betreft houtbouw. U geeft bij ons aan wat uw wensen zijn en wij zullen uw houtbouw voor u op maat maken.

De opbouw van een tuinoverkapping en houtbouw

Het is vrij makkelijk om een tuinoverkapping en houtbouw te bouwen, en daarnaast kan men flexibel met de houtbouw omgaan. De basis van de houtbouw bestaat uit houten staanders, een hardhouten onderbalk en een bovenbalk. Wanneer de basis gezet is, kan de klant zelf kiezen wat voor afwerking hij of zij wenst. De afwerking van de houtbouw kan worden afgestemd op het budget van de klant.

Een tuinoverkapping met de Nederlandse weersomstandigheden

U vraagt zich natuurlijk af of een tuinoverkapping of houtbouw wel ideaal is in Nederland. Het regent regelmatig in Nederland en daarnaast is het ook vaak vochtig. Wanneer u kiest voor een standaard houten houtbouw, is het mogelijk dat u onderhoud moet verrichten aan de bouw. Wanneer u kiest voor alternatieve materialen, heeft u de kans dat het houtbouw langer mee gaat. Een materiaal waarmee u het hout zou kunnen vervangen is onder andere het prefab betonnen casco.

 

De kosten

De kosten van een houtbouw kunnen erg verschillen. U als klant kiest er zelf voor hoe bont u het wilt maken. Natuurlijk ligt het er ook aan hoe goed de weersomstandigheden zijn in het jaar, wat betreft de kosten van het onderhoud. Wij van Rabbers Hoveniers zijn experts in het plaatsen van houtbouw en u kunt dan ook geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wij zullen dan, in overleg met u, een plan samenstellen voor de juiste houtbouw in uw tuin.