Hovenier Rabbers geeft vorm aan groen

facebook linkedin   instagram

meer informatie? Bel 06-55751053
Neem contact op

Moderne tuin op maat

Wilt u iets speciaals in uw tuin? Denkt u na over een vijver, zwembad of spa, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Dan bent u bij Rabbers Hoveniers aan het juiste adres. Wij werken louter met ervaren medewerkers die bekend zijn met het plaatsen van zwembaden en vijvers. Interesse? Lees dan snel verder naar de mogelijkheden!

Een zwembad laten bouwen

Maar weinig huishoudens in Nederland hebben een zwembad in hun tuin. En dat terwijl de temperaturen in de zomers toch op kunnen lopen tot een graad of 30 of 35. Wij begrijpen het dus heel goed wanneer u interesse heeft in het plaatsen van een zwembad, en kunnen u hier dan ook uitstekend mee helpen. Allereerst zullen wij met u rond de tafel gaan zitten, om de grootte van uw tuin te bespreken. Wij zullen uw wensen en ideeën meenemen in het opstellen van een geschikt plan. Wij kiezen samen met u de grootte en de vorm van het zwembad uit. Vervolgens zullen wij, in een mum van tijd, uw zwembad plaatsen op de juiste plek in de tuin. Wij kiezen de geschikte plek onder andere uit op ligging ten opzichte van de zon.

 

Spa, vijver of prieel

Naast het plaatsen van zwembaden, is ons personeel ook perfect in te zetten bij de bouw van overige bouwwerken in de tuin, zoals een vijver, een spa of een prieel. Voordat wij deze zullen bouwen, zullen wij u eerst advies geven. Misschien heeft u al een goed idee in uw hoofd, maar kunnen wij dit idee nog beter maken door rekening te houden met de ligging van de zon, of door het soort bouwwerk iets aan te passen op uw wensen. De bouw kunt u volledig aan ons overlaten, wij hebben deze in een mum van tijd gerealiseerd.

 

Contact

Wanneer u geïnteresseerd bent in het plaatsen van een zwembad, spa of vijver in uw tuin, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn doordeweeks beschikbaar per e-mail en telefoon. Ons vriendelijk personeel zal uw vragen beantwoorden en zal u altijd te woord staan.